TRÄNARE OCH LEDARE

TRÄNARE OCH LEDARE PÅ SÖDRA

Här är en kort presentation av Tränare och ledare på Södra TK, Gemensamt för dem alla är att dom ser till individens egna förutsättningar och har ett brinnande intresse för kraftsport.

 

DSC_1247-2_900LENNART

Steg III Tränare i Tyngdlyftning och Styrkelyft

Ett snille på teknik,basträning och träningsupplägg. Med ett förflutet inom tyngdlyftning och styrkelyft, som tränare, aktiv inom internationella förbund och aktiv lyftare i både tyngdlyftare och styrkelyft sen 60-talet. Lennart började sin träningskarriär i en källare som så många andra. Som tränare är Lennart mångsidig och filosofisk. Lennart trivs lika bra med Styrkelyft såväl som Tyngdlyftnings träning.

 

 

 

 

 

DSC_4242_900RAINER

En mästare på att lära ut teknik för Bänkpress och hybrid knäböj. Med ett långt engegemang inom först tyngdlyftning och sen styrkelyft. Både som tränare, ledare och aktiv lyftare sen 60-talet.
Rainer började med tyngdlyftning för att komplettera sin skridsko sprint med fastnade i kraftsporten. Besvikelsen över bortagandet av hans favorit gren, Pressen drev honom till styrkelyft. Rainer kan få dom mest otränade att utföra både hybrid knäböjar och bänkpressar med mycket god teknik på kort tid.

 

 

 

 

 


DSC_1447-x900DANIEL

Steg I Tränare i Tyngdlyftning
Daniels kunskapstörst har gjort honom till en mycket kunnig tränare inom både styrkelyft och tyngdlyftning. Två idrotter med ett nära släktskap. Pressen ligger Daniel varmt om hjärtat, vilket också gör att han står med en fot i Tyngdlyftning och den andra i Styrkelyft. Daniel började sin träning med starting strength. Som tränare är Daniel noggrann och exakt.

 

 

 

 

 

 

DSC_3932-BW_x900

Fabian

Steg I Tränare Styrkelyft
Fabian kan både Tyngdlyftning och Styrkelyft och hjälper dig gärna när han är i lokalen.