TRÄNA

Södras Träningslokal

Om Södra TK:

 

Tyngdlyftning (OL) och/eller Styrkelyft (SL) i Stockholm, Söderort?

 

I vår lokal belägen i Västertorpshallen/Söderort i Stockholm bedriver vi träning av både tyngdlyftning/olympiska lyft och styrkelyft sen hallen byggdes i början på 1970-talet

 

Vill du träna, tävla i tyngdlyftning eller styrkelyft?

För att bli medlem hos oss på Södra TK behövs inga förkunskaper eller någon idrottslig bakgrund. Vår förening är öppen för alla, nybörjare som avancerade. Både ung som gammal, man som kvinna, stor eller liten är välkommen att pröva på!

 

Det som skiljer vår verksamhet från dom vanliga kommersiella gymmen är vårt fokus kring de stora klassiska lyften utförda med fria vikter, under guidning av erfarna lyftare.

 

Hos oss kan du lära dig:

-Olympiska lyft: Ryck och stöt.

– Stående Press:

-Styrkelyft: Knäböj, bänkpress och marklyft.

 

Styrkelyft och olympiska lyft är ett bra komplement för dig som sysslar med kampsport, kettelbell, triahtlon eller fridrott.

 

För dig som följer Stronglifts 5×5, Starting Strength, 5/3/1 eller utövar Crossfit är vår klubb en utmärkt plats för att lära sig korrekt teknik vid utförande av dessa övningar.

 

Vi tillämpar provträning. Därefter krävs betald avgift för att få träna i lokalen. Kontakta oss på info@sodratk.se för provträning.